speedometerVDSL is een snelle opvolger van ADSL. Met VDSL voorziet KPN in de behoefte aan een snellere en betrouwbare breedband internetverbinding en zijn downloadsnelheden tot 40Mbps en uploadsnelheden tot 3Mbps mogelijk.

Omdat glasvezel nog niet beschikbaar is op alle locaties en de behoefte aan sneller internet blijft bestaan, is KPN met een tussenoplossing hiervoor gekomen: VDSL.
Nieuwste technologie VDSL gebruikt glasvezel tot in de wijkcentrale. Alleen het laatste stuk tot aan de eindlocatie blijft koper.

Met de nieuwe DLM technologie kunnen er met VDSL hogere snelheden worden gehaald. Hoe dichter de eindgebruiker zich bevindt bij het punt waar het koper overgaat in glasvezel, hoe sneller de verbinding.

  • Meerdere diensten mogelijk over één verbinding
  • Hogere up- en downloadsnelheid dan ADSL
  • Moderne technieken
  • KPN netwerk
  • Ideaal alternatief voor kabel, glasvezel of Extended Ethernet

Tot 31 augustus 2011 kunt u nieuwe VDSL verbindingen bestellen zonder setupkosten en al vanaf € 39.50 per maand excl. BTW. U heeft geen KPN abonnement meer nodig.

Klik hier voor meer informatie over VDSL.

Controleer de beschikbaarheid:
Momenteel heeft KPN 3 miljoen locaties beschikbaar op het VDSL netwerk. Om VDSL te kunnen gebruiken dient de afstand tot de centrale niet al te groot te zijn (max. 1000-1500 m). Uiteraard investeert KPN continu in de opwaardering van de centrales. U heeft voor VDSL een speciaal VDSL modem nodig. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw postcode en huisnummer en wij kijken of de door u gewenste locatie geschikt is voor VDSL.

U kunt een overzicht van de tarieven vinden op ons VDSL overzicht in de bestelwizard.

Aanmelden op mailinglist
Nieuwsberichten
Geen feed gevonden