Geen eigen e-mail server meer nodig!

Thumbnail-Inbox-150x126
divinet Advanced Webmail is net zoals Gmail™ or Hotmail®, maar ontwikkeld voor bedrijven
 • Werkt met uw favoriete desktop software zoals Outlook®
 • Overal toegang tot uw e-mail, agenda of taken
 • Synchroniseer direct met uw Blackberry®, iPhone® of elke andere PDA
 • Géén investeringskosten, zeer lage maandelijkse kosten

vanaf € 4,00 /mnd


Wat is Advanced Webmail?

Advanced Webmail is een divinet.nl dienst die voor bedrijven en particulieren de noodzaak elimineert om hun e-mail en e-mailservers in-house te beheren.

Als u uw e-mail uitbesteedt aan divinet.nl, wordt uw e-mail verwerkt op betrouwbare en beveiligde servers in degelijke data-centra. Van hieruit wordt uw e-mail op onze servers bewaard, zodat u deze overal ter wereld kunt benaderen via webmail, of afgeleverd in uw inbox. Dit kan op uw desktop PC zijn, maar ook op uw PDA of Blackberry.

Uiteraard wordt uw e-mail beveiligd tegen virussen en spam. Ook verzorgen wij de backups van uw e-mail.

U kunt deze dienst gebruiken voor zowel een heel domein als voor één enkel e-mail account.

U hoeft zelf niet te investeren in dure hard- en/of software. Ook het onderhoud is niet meer uw zorg.

Wie kan Advanced Webmail gebruiken ?

Eerlijk gezegd geloven wij dat ieder bedrijf, dat voor zijn dagelijkse communicatie op e-mail vertrouwt, kan profiteren van onze gehoste Advanced Webmail dienst.

Wij geloven dat u niet zelf uw eigen hardware, software en beveiliging moet beheren. In plaats daarvan hebben wij een email hosting platform ontwikkeld dat u in staat stelt om uw complete e-mail systeem aan ons uit te besteden.

Begin vandaag en bespaar geld, houdt meer ICT bronnen over, en biedt uw medewerkers een beter e-mail platform.

Wat kunt u verwachten ?

 • Email die werkt met andere programma's zoals MS Outlook en Thunderbird
 • Email die werkt met wireless clients zoals een Blackberry en Treo
 • Zeer uitgebreide webmail voor altijd en overal toegang
 • 99.99% uptime garantie
 • Uitgebreide spamfiltering en virus scanning
 • Ruime mailboxes (min. 1 Gb) en grote bijlagen (50 Mb)
 • Een control panel om uw account te beheren

Wat hoeft u niet te verwachten ?

 • Investeringen en licentiekosten
 • Software die u moet onderhouden en updaten
 • Beveiligingsupdates die u moet downloaden en installeren
 • Hardware die u moet beheren en onderhouden
 • De kopzorgen die gepaard gaan met inhouse e-mail

Overzicht Advanced Webmail

Hieronder vindt u een globaal overzicht van de standaard onderdelen, die allemaal inclusief zijn in een standaard Advanced Webmail account.

Webmail Webmail geeft u toegang tot uw email vanaf iedere webbrowser, bv Internet Explorer of Mozilla Firefox, zonder dat het nodig is om software op uw computer te installeren.
Search Webmail is inclusief een ingebouwde Zoekmachine, waardoor u uw berichten snel kunt terugvinden in uw archief met emailberichten.
Shared Calendaring Gedeelde calenders geven u de mogelijkheid om uw calender te delen met anderen of calenders van collega's te monitoren. Dit alles binnen de webmail toepassing.
Company Directory De bedrijfscontacten kunnen worden gevulden met algemene contact-informatie en kunnen door alle medewerkers worden geraadpleegd vanuit de webmail toepassing.
Feeds De feed manager geeft u de mogelijkheid om u te abonneren op blogs en andere RSS-feeds vanuit de webmail toepassing. Feeds zijn ook toegankelijke via uw desktop en wireless email programma's.
Contacts De Contact Manager geeft u de mogelijkheid om een ongelimiteerd aantal contacten en groepen aan uw adresboek toe te voegen. Al deze informatie is beschikbaar in de webmail toepassing.
Task Lists De takenlijst geeft u de mogelijkheid om meerdere takenlijsten te creeren. Deze kunt u overal toevoegen en raadplegen via webmail.
Control Panel Het Control Panel biedt administrators de mogelijkheid om hun account instellingen aan te passen. Hiermee kunt u o.a. mailboxen en/of aliassen creeren, aanpassen of verwijderen.
POP3/IMAP/SMTP Dit zijn de standaard protocollen die u in staat stellen om uw favoriete programma te blijven gebruiken, bv Outlook, Thunderbird, PDA of Blackberry.
Spam Filtering Ons Spamfilter beschermt u tegen spam en stelt administrators en gebruikers in de gelegenheid om adressen te white- of blacklisten, evenals de gevoeligheid in te stellen.
Virus Scanning Onze tweevoudige virus bescherming bevat 2 onafhankelijke anti-virus scanners voor maximale beveiliging tegen computer virussen en beveiligingsbedreigingen.
99.99% Uptime We streven naar 100% uptime voor alle Extended Webmail diensten, en geven een 99.99% uptime garantie.
1GB, 5GB, or 10GB Mailboxes We bieden pakketten met een opslagruimte van 1Gb, 5 Gb of zelfs 10 Gb per mailbox. Aanvullende ruimte kan worden toegevoegd per mailbox aan 1Gb accounts.
50MB Attachments In- en uitgaande bericht grootte is gelimiteerd tot 70 Mb. Dit staat bijlagen toe tot 50 Mb.
SSL and TLS Encryption We bieden SSL encryptie voor POP/IMAP/SMTP/Webmail om uw data en wachtwoorden te beveiligen.
Unlimited Email Aliases U kunt zoveel e-mail aliassen aanmaken als nodig. Elke alias kan worden doorgestuurd naar maximaal 50 e-mail accounts. Maximaal 4 van deze ontvangers kunnen externe e-mail adressen zijn.
Domain Aliases U kunt maximaal 50 domein aliassen maken. Als een e-mail aan een domain alias wordt gestuurd, wordt deze e-mail automatisch doorgestuurd naar het bijbehorende account in het originele domein.
Checking External Mail Gebruikers zijn in staat om email accounts van derden te gebruiken in het webmail interface. Dit geeft gebruikers de mogelijkheid om e-mail van meerdere accounts te controleren in één enkel webmail interface.

Tarieven Advanced Webmail

Optie Maandelijks
Single Account 1Gb
( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
€ 9,95
Domein Account 1 Gb per account (minimaal 5 accounts) € 4,-
Domein Account 10 Gb per account (minimaal 5 accounts) € 6,-

Klik hier om deze dienst te bestellen.

 • Deze prijzen zijn per maand, in Euro’s en exclusief BTW
 • De tarieven zijn gebaseerd op de hoeveelheid ruimte die wij voor uw e-mail moeten reserveren. De hoeveelheid is altijd uit te breiden.
 • Accounts worden vooraf in rekening gebracht op basis van abonnementen van 12 maanden.
 • Wijzigingen in de grootte van een gebruikersaccount resulteren in een nieuwe contractperiode van 12 maanden. Verschillen met eerder betaalde gebruikersaccounts worden verrekend.

Advanced Webmail RC