Maak een veilige verbinding tussen uw vestigingen.

sunet_152
Een voordelig IP VPN netwerk op basis van DSL en IP
  • IP VPN flexibiliteit met MPLS!
  • Mogelijkheid om redundantie in te bouwen
  • 100% garanties mogelijk mbt kwaliteit en privacy
  • Werkt over alle divinet verbindingen
  • Koppeling met internet mogelijk via een beheerde Firewall

vanaf € 30,00 /mnd


IP VPN staat voor Virtual Private Network op basis van het Internet Protocol. Een VPN stelt u in staat om datacommunicatie tussen vestigingen, thuiswerkers, klanten en externe partijen over een privé netwerk te laten verlopen. Er zijn vele manieren om een VPN op te bouwen. divinet.nl biedt u de mogelijkheid om een VPN te bouwen op basis van een zakelijke privé backbone. Deze techniek heet MPLS en is bijzonder geschikt voor het transporteren van bedrijfskritische applicaties.

IP VPN op basis van MPLS

divinet.nl biedt bedrijven de mogelijkheid een VPN op te bouwen over de eigen backbone van divinet.nl. Dit VPN komt tot stand door alle bedrijfsnetwerken door middel van xDSL dan wel leased line connecties te koppelen aan de divinet.nl backbone. De transportcapaciteit van deze connecties (uitgedrukt in Kilobits per seconde en Megabits per seconde) is tussen de vestigingen end-to-end beschikbaar. divinet.nl kan de verbindingen desgewenst leveren inclusief de benodigde randapparatuur (routers). Deze routers worden compleet geconfigureerd opgeleverd en vervolgens vanuit het divinet.nl Network Operations Center op afstand beheerd.
MPLS labelt al het uitgaande verkeer dat op de backbone terechtkomt. Iedere sessie naar elke afzonderlijke vestiging kan een andere label toegekend krijgen. Deze manier van data transporteren is session-based in plaats van connection-based en is hierdoor te vergelijken met het schakelen van telefonieverkeer. Op het moment dat een verbinding nodig is wordt deze opgebouwd; op het moment dat de sessie is beëindigd (bijvoorbeeld wanneer een mail van de server is gedownload), wordt de verbinding weer verbroken en is uw capaciteit weer vrij voor andere sessies.
Op deze manier wordt een zogenaamde any-to-any topologie gecreëerd; iedere vestiging kan rechtstreeks met de andere vestigingen communiceren, waar in een ster-topologie alle onderlinge verkeer altijd via de hoofdlocatie wordt getransporteerd. Hierdoor is het netwerk niet afhankelijk van een single point of failure (connectie met de hoofdlocatie).

 

mpls-01

De kosten voor een IP VPN bedragen:
IP-VPN: Eénmalig: € 150,-, daarna € 30,- per maand
IP-VPN plus: Eénmalig: € 250,-, daarna € 110,- per maand

mPix managed Firewall

Deze IP VPN op basis van MPLS kan worden ontsloten naar het internet door een volledig door de klant te beheren firewall, een zg. mPix
Hiervan bestaan 2 varianten. De Basis en de Plus-versie.
De Plus versie heeft als voordelen:

  • time-bases rules
  • peer2peer rules (bv MSN)
  • SIP-rules

De kosten voor deze mPix module bedragen:
mPix VPN: Eénmalig: € 150,-, daarna € 42,- per maand
mPix Direct: Eénmalig: € 150,-, daarna € 42,- per maand
mPix Plus: Eénmalig: € 150,-, daarna € 70,- per maand
mPix Plus Direct: Eénmalig: € 150,-, daarna € 70,- per maand

Bestelinformatie

Aangezien een IPVPN altijd maatwerk is kunt u dit niet geautomatiseerd bestellen.

U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 046 - 8 800 800 of u kunt een e-mail met uw wensen sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.