Hosted telefonie centrale

voip_152
Telefonie als een dienst
  • Geen investering in een dure telefooncentrale
  • Tot 50% goedkoper bellen
  • Geen KPN ISDN of analoge infrastructuur meer nodig
  • Uitgebreide doorschakelmogelijkheiden
  • Eenvoudig uit te breiden tot 1000 gebruikers

vanaf €25,- + € 5.- /mnd/gebruiker

 

snom370_1divinet.nl BV biedt een Hosted Telefonie oplossing aan voor het midden en klein bedrijf. Hierdoor heeft u als ondernemer geen investering meer in een eigen PBX (Telefoon centrale) maar neemt u dit als dienst af. Afschrijvingen, verouderde techniek en schaalbaarheid horen hiermee tot het verleden!

Het systeem is volledig gebasseerd op VOIP (Voice over IP). Ook beschikt het over de modernste faciliteiten zoals ACD (Advanced Call Distribution - Wachtrijen), IVR (Interactive Voice Response) maar ook over Follow Me functionaliteit, integratie van mobiele communicatie en volledige integratie met Microsoft Exchange en Outlook.

f56920344bHet systeem werkt van 2 tot 10.000 toestellen. Het platform is voledig schaalbaar en u hoeft nimmer meer opnieuw te investeren, het platform groeit met u mee. Vanaf dag 1 heeft u reeds de beschikking over alle functionaliteit, alleen het aantal toestellen hoeft u uit te breiden!

divinet.nl regelt voor u de volledige installatie, oplevering en ook de migratie van uw bestaande telefonie infrastructuur.

Afgezien van de besparing op de investering en de onderhoudskosten bespaart u ook aanzienlijk op uw telefonie kosten, zowel op de infrastructuur (ISDN-2, ISDN-30 of analoge lijnen) als op de gesprekskosten welke gemiddeld 30% lager liggen dan u nu bij KPN betaalt!

Graag maken wij een afspraak met u om Hosted Telefonie van divinet.nl verder toe te lichten en een offerte op maat te makem.

Een Hosted Telefooncentrale bestaat altijd uit een VoIP account Business en een abonnement voor een aantal gebruikers of toestellen (het meeste telt), waarbij een minimum geldt van 6 gebruikers.

Dit aantal kan later flexibel worden uitgebreid.

Optie Aantal Setupfee* Maandelijks*
 
VoIP account Business (vereist) 1

 

€ 2,50 / maand
Netnummers enkelvoudig (Nieuw) per stuk € 14,95 € 2,00 / maand
Netnummers 10-blok (Nieuw) per blok € 74,90 € 20,00 / maand
Netnummers enkelvoudig (Nummerbehoud) per stuk € 24,95 € 2,00 / maand
 
Hosted IP PBX basiskosten     € 25,00 / maand
Hosted IP PBX per toestel/gebruiker     € 5,00 / maand
(contracten kennen een minimale termijn van 36 maanden.)      


Klik hier om nu uw divinet.nl Hosted Telefoon Centrale te bestellen.

De telefoontoestellen en de configuratie van de centrale zijn niet inbegrepen. Wij zijn graag bereid om u hiervoor een offerte te laten toekomen. Neemt u hiervoor contact met ons op.